Reeds 9 rijke jaren aan ervaring en projecten, sterke opleidingen, liefde en respect voor het vak en streven naar perfectie in afwerking… Een echte stiel- en vakman in hart en nieren. Vanaf de voorbereiding van het project, tot de laatste plank die in verstek verzaagd en bevestigd wordt, het is voor Andy De Landtsheer steeds een erezaak om alles zo perfect mogelijk af te werken. Heel wat klanten zullen u dat met plezier bevestigen.

Maar alles start natuurlijk met een goed gesprek. Daarin stellen we ons uitgebreider voor, tonen u onze reeds gerealiseerde projecten, polsen we naar uw wensen en ideeën, en proberen we met onze creatief-technische inzichten te zoeken naar de meest ideale, praktische en esthetische oplossing om uw wensen en noden te kunnen realiseren.

In de offertefase, waarin we tevens veel energie en tijd investeren, proberen we u een zo goed mogelijk beeld te schetsen van het volledige project, vanaf de gekozen materialen tot afwerking. Onze offertes zijn steeds zeer duidelijk, zonder verborgen addertjes onder het gras. Ook wij, net zoals u, houden van goede en duidelijke communicatie en afspraken.

Daarna, wanneer u ons het project toevertrouwd hebt, volgt al snel de planningsfase. Hierbij gaan we in gezamenlijk overleg kijken wanneer alles praktisch kan ingepland en uitgevoerd worden. We starten reeds met de voorbereidende werken in ons eigen atelier, waarna we dan al het maatwerk installeren in uw woning zoals gepland en afgesproken. Ook tijdens de uitvoering van het project blijven we natuurlijk steeds open voor suggesties of ideeën.

Tijdens het ganse project is en blijft Andy De Landtsheer uw contactpunt. Hij zal u steeds tijdig contacteren om u telkens van alle stappen op de hoogte te brengen. Goede afspraken en communicatie maken goede vrienden, maar ook zeer goede klanten. Van particulier tot architect, wij zijn graag uw partner voor alle maat- & binnenschrijnwerk.

Maar ook daarbuiten kunnen we u helpen indien u dat wenst. DL Interieur werkt ook samen met een aantal vaste partners zodat totaalprojecten kunnen gerealiseerd worden. U kan deze partners ontmoeten op www.interieurcollectief.be

Contacteer ons