Keuken

De keuken, het gezellige, culinaire en warme centrum van elke woning en gezin. Of zo zou het toch moeten zijn niet? Wij kunnen u hierbij helpen.

DL Interieur ontwerpt zowel keukens in klassieke als moderne stijl, in landelijke als  tijdloze stijl.  Alle stijlen en afwerkingniveaus kunnen gekozen worden (MDF poederlak, laminaat, fineerhout of massief,…). Greeploze kasten en lades, zelfremmende sluitingen, voorraadkasten, onderhoekkasten, kindvriendelijke oplossingen, u vraagt het maar.

Keukens met een kookeiland of eettafel of liever een praktische wandopstelling, wij ontwerpen de perfecte keuken voor u. Perfectie in wengé, eik, essenhout, bamboe, notelaar,… elke uitstraling kan gekozen worden. Alle details in de keuken kunnen we met u bekijken. Comfort, kwaliteit en functioneel design staan centraal bij DL Interieur.

We beginnen ons gezamenlijk verhaal door te luisteren en nadien uw wensen om te zetten in een concreet project. Hiervoor kan u indien gewenst beroep doen op onze interieurvormgever die elke stijl kan integreren in een ontwerp. Wij werken uw keuken af van A tot Z en mogen hiervoor beroep doen op onze vaste partners.

Wilt u ze ontmoeten, neem dan een kijkje op www.interieurcollectief.be en proef alvast even van hun vakmanschap en onze gezamenlijke filosofie.

 Enkele realisaties…